Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází sci-fi akce Vanquish

Boje ve vesmíru za záchranu zdrojů.

Chcete bojovat ve vesmíru za záchranu zdrojů energie jménem Sama Burnse, amerického vojáka, ve speciálním bojovém obleku? Jestli ano, ode dneška máte šanci ve sci-fi akci Vanquish, kterou na našem trhu vydává společnost Conquest.

Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy Rusko a USA soupeří o vlastnictví rychle ubývajících zdrojů energie. Spojené státy vybudují vesmírnou stanici, aby mohly čerpat sluneční energii, Rusové stanici ovládnou a použijí nahromaděnou energii ke zničení San Francisca, aby donutili Spojené státy k bezpodmínečné kapitulaci. Reakcí USA je vyslání ozbrojených sil, které mají vesmírnou stanici znovu dobýt předtím, než Rusové zničí další cíl - New York. Tak děj hry charakterizuje tisková zpráva.

"Hráči zaujímají roli Sama, vládního zmocněnce, který je vystrojen futuristickým bojovým oblekem. Všestranný bojovník Sam má k dispozici obrovský arzenál zbraní a také umí řadu bojových umění, které může použít ke zničení nepřátelských robotů."

Vanquish je v prodeji ode dneška pro Xbox 360 a PlayStation 3, doporučená maloobchodní cena na je 1599,- a zda za ní Vanquish vskutku stojí, zjistíte v naší recenzi příští týden.

Read this next