Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vydání Aliens vs Predator u nás

Od kdy si zahrajete českou verzi?

Tématem tohoto týdne je bezesporu vydání Aliens vs Predator. V herních diskusích se aktuálně nemluví o ničem jiném než o návratu sci-fi akce se soubojem tří odlišných ras, které mimochodem dělají společnost i při čtení těchto stránek. Nebylo proto od věci zeptat se povolaných, od kdy si budete moct českou PC verzi zahrát.

"Dnes (ve středu) odpoledne jsme Aliens vs Predator vyexpedovali všem předobjednávkám," řekl manažer obchodu Xzone Martin Schovanec. Nic by tak nemělo bránit tomu, aby hru obdrželi poštou během čtvrtečního dne.

Kdo preferuje osobní vyzvednutí, na kamenných pobočkách Xzone v Praze, Brně a Ostravě by Aliens vs Predator měl být k dostání od čtvrtečního odpoledne. Neznamená to však, že ihned po příchodu domů můžete začít hrát. Součástí hry je již tradiční aktivace přes Steam, která se zpřístupní až v pátek 19. února ráno středoevropského času, jak nám potvrdil zástupce CD Projektu.

Horší zpráva se týká sběratelské edice Aliens vs Predator. Podobně jako třeba u Mass Effect 2 a řady jiných her došlo k několikadennímu posunu na 24. února. Důvodem má být složitější výroba bonusového materiálu.

Pokud jde o tři bonusové skiny pro online hraní, které dostanete k základní verzi AvsP, ty prý na Xzone ještě vydrží do příštího týdne, než budou definitivně rozebrány.

Než bude videorecenze na Eurogamer TV, začtěte se do postřehů ze singlu i z mulťáku, nebo třeba z E3 2009.

Read this next