If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vydavatel GTA chtěl financovat Kingdoms of Amalur 2

Ale vyděsil je guvernér Rhode Island.

Je vám líto, že po krachu studia 38 Studios si už velice pravděpodobně nikdy nezahrajete Kingdoms of Amalur 2? Ještě nedávno tu byla pořád šance, protože o hru projevil zájem vydavatel Take-Two.

Prozradil to v nedávném rozhovoru pro Boston Magazine zakladatel 38 Studios, Curt Schilling. Říká dokonce, že byli před podepsáním smlouvy, byly dohodnuty i všechny podmínky, ale pak guvernér státu Rhode Island Lincoln Chaffee začal majitele studia 38 Studios pomlouvat a Take-Two z dohody raději vycouvali.

Podle všeho mělo Take-Two dát studiu 35 milionů na financování Reckoning 2, ale když Lincoln Chaffee začal mluvit o první hře jako o "propadáku", zalekli se.

Pokud nevíte, co má co nějaký guvernér amerického státu pomlouvat hry, tak jste nejspíš nesledovali to, jak se 38 Studios dopracovali ke krachu. Právě stát Rhode Island jim jako investici půjčil peníze, které nebylo schopné vývojářské studio splatit.

Curt Schilling v rozhovoru také upřímně mluví o MMO Project Copernicus v dost negativním světle. Doslova říká, že jejich chystané MMO ze stejného světa jako Kingdoms of Amalur prostě "nebylo zábavné".

Trailer z MMO ve světě Kingdoms of Amalur

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments