Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Výherci kalendářů Mafia II

A pro ostatní hi-res fotky.

Chtěl by ho mít asi každý. I my bychom s ním strašně rádi zkrášlili nevzhlednou stěnu kanceláře českého Eurogameru, avšak nedá se svítit. Stylových kalendářů je pouze pět. Ani jeden navíc. Protože byl vyroben v omezeném množství, sehnat ho je nadlidským úkolem. Jakous takous šanci na to má snad jedině ten, kdo je sousedem prezidenta Take 2 nebo s ním chodí na odpolední kávičku.

O to více šťastní budou výherci v naší soutěži. Do ní se zapojilo více než 900 čtenářů Eurogamer.cz, kteří tím jen tak mimochodem zařídili nový rekord v počtu příspěvků u nějakého zdejšího článku.

46

99

177

234

576

Tato čísla vylosoval robot z komentářového osudí. Kdo má štěstí, že se pod nimi skrývá a vyhrává kalendář?

vodny_cz

Wood.stock

Spaniard

zaluchi

Ctira.d

Všem výhercům srdečně gratulujeme (i když jim přeci jen trochu závidíme :-) a posíláme soukromou zprávu spolu s e-mailem, aby se ozvali se svou poštovní adresou, kam máme kalendáře ještě tento týden zaslat.

Pokud by někdo z nich nereagoval ani za 48 hodin od tohoto vyhlášení, náhradníky jsou komentáře u původního článku s čísly 320, 453 a 747 (postupně od prvního až po třetí). Znáte to, naděje umírá poslední...

Abyste vy ostatní neodcházeli s prázdnou, máme tu malou kompenzaci. Jak bylo slíbeno, jedná se o fotky vybraných stran tohoto kalendáře od profi fotografa Daniela Plichty v maximální kvalitě a rozlišení okolo 3888x2592. Uložte si je odsud - nezapomeňte tam kliknout na link "zobrazit v plném rozlišení". Pozor, každá z fotek má velikost 3-4 MB!

I s běžnými domácími tiskárnami se dnes dají velice slušně vytisknout a garantujeme, že takovou výzdobu vám budou všechny návštěvy závidět, i když třeba zrovna nemusí jít o fanoušky Mafie II (existuje však vůbec někdo takový?).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments