Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Výherci soutěže o StarCraft II

Kterých 50 čtenářů dostane klíč do bety?

Eurogamer.cz zde vyhlašuje výherce v exkluzivní soutěži pořádané ve spolupráci s Cenegou Czech a Blizzardem o 50 vstupenek do betatestu očekávané sci-fi RTS StarCraft II.

Soutěžní otázka byla záměrně co nejlehčí, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce čtenářů. Terranská jednotka, která díky svému jetpacku dokáže překonávat terénní překážky, se samozřejmě jmenuje Reaper.

Šance na výhru byla přibližně 1 ku 10. Někteří ze soutěžících bohužel nesplnili podmínku s povinným uvedením jejich jména a příjmení v profilu na tomto webu, čímž se asi desítka z výherců dobrovolně připravila o výhru.

Koho z vás robot vylosoval a kterých 50 čtenářů Eurogameru se tím pádem může těšit na klíč do bety StarCraftu II?

Druhá desítka výherců:

Pořád nic?

Tak že byste se našli snad tady?

Naděje umírá poslední...

Co bude dál?

Paralelně s publikováním tohoto článku jsme do Cenegy Czech odeslali excelovou tabulku se jmény a e-mailovými adresami všech výherců.

Pracovník Cenegy ve čtvrtek ráno vše odešle do Blizzardu, který slíbil, že klíče do bety StarCraftu II rozešle výhercům na jejich e-mail do pár dnů.

Pokud vše půjde, jak má, dostanou je všichni koncem týdne nebo nejpozději začátkem toho příštího. Blizzard konání této soutěže již dříve schválil a komunikuje se napřímo s ním (nikoliv přes Activision), takže zástupce Cenegy Czech žádné problémy neočekává. Pokud by snad nastaly, kontaktujte technickou podporu Cenegy a pokusí se vám v této záležitosti mimo naši kontrolu pomoci.

Všem výhercům gratulujeme a přejeme příjemnou zábavu při hraní bety StarCraftu II! Ve fóru pod článkem se třeba můžete dohodnout na multiplayerových zápasech proti ostatním uživatelům Eurogameru.

Read this next