Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyhlášení soutěže o Final Fantasy XIII

Kdo získá 10 figurek a her?

Několik stovek registrovaných uživatelů Eurogameru se v druhé polovině března ucházelo o exkluzivní figurky postav z Final Fantasy XIII a plnou hru k tomu (její recenze).

Nyní tato soutěž pořádaná ve spolupráci s Cenegou Czech skončila a robot vybral šťastné výherce z vašich řad. Losoval z těch, kteří správně odpověděli na otázku: Kolik hratelných postav celé Final Fantasy XIII obsahuje?

Správná odpověď byla, že hratelných postav se ve hře nachází celkem šest. Byl to možná trochu chyták, neboť někdo si mohl myslet, že se dá hrát i za Serah, ale není tomu tak. Hratelnými postavami v tomto japonském RPG jsou jen Lighting, Snow Villiers, Oerba Dia Vanille, Oerba Yun Fang, Hope Estheim a Sazh Katzroy.

Robot vylosoval následující uživatele Eurogameru, z nichž každý obdrží 1 fyzickou figurku Final Fantasy XIII (z těch tří možností na obrázku vpravo, podle náhodného výběru) a 1 promo kus plné hry Final Fantasy XIII (buď verzi pro PS3 nebo X360):

Všem výhercům gratulujeme a prosíme je, nechť pošlou soukromou zprávu do redakce se svou poštovní adresou, kam chtějí výhru příští týden zaslat, a případně jestli preferují PS3 nebo X360 verzi Final Fantasy XIII (v případě více zájemců o určitou verzi rozhodne náhodný výběr).

Brzy budeme pokračovat se soutěží o Just Cause 2!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XIII

Video Game

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments