Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vylepšená PC verze Red Faction: Guerilla

Stažitelný obsah z konzolí už v základu.

Konzolová verze střílečky Red Faction: Guerilla už je na trhu dobrých pár měsíců. Za tu dobu se dočkala stažitelného přídavku Demons of the Badlands, jakéhosi prequelu k událostem v hlavní příběhové kampani. Tenhle přídavek bude nyní součástí PC verze hry, která se objeví v polovině září na trhu.

Na PC si tak rovnou budete moci zahrát za novou postavu, ženu jménem Samanya, která bude v čele ozbrojeného hnutí snažícího se svrhnout EDF (Earth Defense Force). Tedy bude mít stejné ambice, co hlavní hrdina Red Faction: Guerilla - Alec Mason, ovšem tři roky před jeho příchodem na Mars.

Demons of the Badlands bude na PC prezentováno jako jakýsi prolog před hlavní příběhovou kampaní, sestávající ze třech misí. Půjde ovšem o velmi krátkou herní zkušenost, neboť první dvě mise vám mají zabrat pouze nějakých 15 minut, byť závěrečná už z herního času ukousne větší sousto. Mluví se totiž o 30-40 minutách pro dohrání.

Potěší alternativní vedlejší mise - v rámci Demons of the Badlands, jejichž náplň má zhusta obnášet různé demoliční akce. Nicméně dojde i na transport, potažmo přístup k novým přepravním bojovým prostředkům, jako je bugina či walker s hodně špičatými pažemi pro likvidaci strojů z dílen EDF. Dočkáte se také častého slézání žebříků a zdolávání všelijakých útesů a převislého terénu.

V posledku je tady info o přídavku šesti nových Wrecking Crew map z chystaného dalšího rozšíření hry. O dvou exkluzivních mapách určených těm, co si PC hru předobjednají. Dvou exkluzivních multiplayerových mapách - pro všechny PC vlastníky. A dvou nových herních módech - bagman a team bagman. Třebaže v tuto chvíli není zřejmé, co se právě za nimi ukrývá za herní povyražení, všechny zde zmíněné věci získají PC majitelé gratis. A navrch achievementy, resp. podporu Games for Windows Live.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Faction: Guerrilla

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author
Comments