If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vylepšený detektivní mód v Arkham City

Vrátí se i Hádankář a Batman bude vyslýchat.

Podle vývojářů se každý aspekt hry dočká vylepšení a to se týká i detektivního módu, který práci Batmana trochu zjednoduší.

Game director Sefton Hill řekl časopisu PSM3, že jeden z příkladů takového vylepšení bude kriminální databáze, která půjde ruku v ruce s novou mechanikou vyslýchání.

Do hry se vrátí i Hádankář, který bude opět Batmana zaměstnávat s puzzly a prozkoumáváním prostředí. Tajné lokace bude znát ale pouze on a pár vybraných záporáků, kterým tyto informace sdělil. Batman tak nebude používat jen mapu, ale bude moci skenovat gangy nepřátel, aby tak mohl nalézt důležité informace.

Výzvou pro hráče budou i souboje, protože často prý bude vhodné ušetřit jednoho nepřítele kvůli výslechu. Což nemá být s Batmanovou bojovou FreeFlow mechanikou zrovna nejjednodušší.

„Tohle je chlápek, kterého musíte vyslechnout, ale nejdřív musíte sejmout všechny ostatní členy gangu, aniž byste sejmuli toho jednoho. To může být obtížné, když je Batman v plynulém FreeFlow kombo řetězci," řekl Hill.

Rocksteady také prozradili, že Arkham City je již hotové – tedy že je ve stavu, kdy lze hru dohrát od začátku do konce. Na dolaďování a upravování hry tak mají tvůrci ještě spoustu času. Arkham City by totiž mělo vyjít až ke konci příštího roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments