Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšel patch 1.2 pro Zaklínače 2

Kadeřníci fungují i v české verzi.

Slíbený druhý patch pro Zaklínače 2 ve verzi 1.2 už je konečně venku (50 MB, mirrory GH, TPS, AG), většině z vás by se ale měl stáhnout automaticky už při spuštění hry. Majitelé hry na Steamu samozřejmě využijí tamní interní systém pro stahování updatů a všichni by se rozhodně měli nejdřív přesvědčit, že už mají svého Zaklínače 2 v doposud poslední verzi 1.1.

A lze tento patch aplikovat i na českou verzi? "Patch funguje i na českou verzi. Doporučujeme stáhnout jej přímo přes launcher hry," napsal Comgad na své facebookové stránky.

Jak nejspíš víte ze čtvrteční konference v LA, nový patch obsahuje sedm doposud vydaných stažitelných přídavků (Blue Stripes Combat Jacket, Ultimate Alchemist's Outfit, Ultimate Mage's Outfit, Ultimate Swordman's Outfit, Finisher Pack, Mysterious Merchant a Troll Trouble) plus zbrusu nové DLC Barbers and Coiffeuses, které v praxi znamená pět extra účesů pro Geralta. Ve hře prý máte kontrolovat nástěnky a ptát se po holičích a kadeřnictvích, abyste objevili jejich stanoviště: v první kapitole vás ve Flotsamu ostříhá majitel antikvariátu Einar Gausel, ve druhé kapitole to bude Sambor nebo Felicia Cori a ve třetí začínající kouzelnice z Loc Muinne.

Kromě toho patch přináší třicet dalších drobnějších úprav: savy se nyní komprimují, zabírají tak méně místa a lze je mazat přímo z menu, přibyla podpora sluchátek Logitech G35 a USB headsetů s integrovanými zvukovkami, mapování akcí na konkrétní klávesy je nyní snažší, při soubojích se vám budou lépe blokovat protivníkovy rány atd. Kompletní seznam změn naleznete zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments