Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dnes vychází demo DiRT Showdown i na PC

Pokud se obětujete, budete pozváni do sítě RaceNet.

Původně se tak mělo stát na PC již včera, ale Valve společně s Codemasters řešili nějakou na poslední chvíli nalezenou chybu, takže se na Steamu dočkáte až během dneška. Zatím tam ještě není.

I když je otázka, jestli vůbec někdo DiRT Showdown vyhlíží, protože toto demoliční derby dle všeho dosud působí jen jako taková chudá odnož slavné rallye série, pouze aby zaměstnanci studia měli do čeho píchnout. Každopádně v demu, které je nyní ke stažení i z Xbox Live a PlayStation Network, si můžete zahrát singleplayer i multiplayer.

Protože si asi sami Codemasters dobře uvědomují nižší atraktivitu hry, rozhodli se nezvykle odměnit každého, kdo si ho stáhne. Všechny jeho hráče pozvou k přihlášení do RaceNet - nové bezplatné online sítě pro závodní hry Codemasters, které umožňuje hráčům navzájem porovnávat výsledky závodů či získané odměny (informace).

"Již běží betaverze a hráči, kteří se registrují nyní mají možnost se zapojit do komunitních výzev. Další bonus registrace je odměna exkluzivní "RaceNet" barva pro použití v plné hře a k tomu 20 000 herních dolarů," tlumočil nabídku domácí vydavatel ConQuest.

Plná verze DiRT Showdown u nás vyjde 24. května - více o ní v našem víkendovém video-preview nebo naší dnešní nahrávce multiplayeru z dema:

Komentované videopreview z preview-verze
Natočili jsme multiplayer z dema

Read this next