Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšlo DLC k Mafii 2, v češtině

Na Steamu včetně dabingu.

Dnes vyšel na všechny platformy první velký stahovatelný přídavek ke hře Mafia II, který se jmenuje Jimmyho Vendetta. K dispozici je na Steamu dokonce v češtině, včetně českého dabingu, což je tak trošku překvapením.

To, kdy vyjde český DLC k Mafii 2, dosud nevěděla ani Cenega a všeobecně se počítalo s tím, že v češtině bude k dispozici až později. Tiskovka z 27.8. ostatně hovořila jasně: "Jimmyho zrada a další DLC vyjde pro Mafii II rovněž v kompletní lokalizaci, ale později v letošním roce." Ale jak se zdá, zázraky se dějí a vychází souběžně s dalšími jazykovými mutacemi, a to i pro konzolové verze (Xbox Live a PlayStation Store).

Pro PC je přídavek na Steamu za 7,99 euro, což je v přepočtu zhruba 200 korun. V diskuzi na webu mafia.czech-games.net si jeden z návštěvníků stěžuje, že si k české X360 verzi Mafia 2 DLC stáhl za 800 Microsoft Points, ale na českou verzi mu nechce fungovat, zatím to nemáme ověřeno.

V DLC Jimmy's Vendetta hrajete za postavu Jimmyho, nájemného zabijáka a přídavek slouží jako pohled na mafii z jiné strany. Obsahuje několik misí, které jsou spíše arkádového ražení - hodně střílení, jezdění na čas a podobné.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments