If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšly DLC k Mass Effect 2 a Dragon Age

ME2 s problémy, pro DA poslední přídavek.

Dnes už jsou k dostání stahovatelné přídavky pro obě populární RPG hry od Bioware.

Dragon Age Hitch Hunt DLC navazuje na osudy Morrigan po porážce Arcidémona. Odehrává se rok po této události a ke Strážcům se dostává zpráva, že se známá čarodějnice vrátila do Fereldenu. Vydáváte se tedy na cestu zjistit, zda jsou tyto zvěsti pravdivé.

Přídavek, který by měl být pro první Dragon Age tím posledním, na PSN stojí 6.99 dolarů, na Xbox 360 za něj dáte 560 Microsoft Points a pro PC je k dispozici za 560 Bioware bodů tradičně přímo ve hře nebo přes Social Bioware. Stáhnout si musíte 925 MB a po nainstalování můžete začít hrát přídavek buďto s novou postavou, nebo importovat svého Šedého strážce z Pramenů nebo datadisku Procitnutí.

Komplikovanější je pak právě vydaný přídavek k Mass Effect 2 s názvem Lair of the Shadowbroker. Jednak je poměrně složité nainstalovat jej na českou verzi hry, ale lze to. Odkaz na návod jak na to, najdete v naší předchozí aktualitě.

PC verze Lair of the Shadowbroker, ve které jdete společně s Liarou po krku tajemného Shadowbrokera, se navíc potýkala s problémy. Zpočátku jste v podstatě stáhli 1,5 GB binárních nul. Bioware pracuje na odstranění problému a v době, kdy čtete tento článek, už by mohl být DLC v pořádku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Origins

PS3, Xbox 360, PC

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments