Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vývojáři Far Cry 2 se nelíbí L.A. Noire

Ženám naopak - mají náhražku TV seriálů :)

Každý má právo na svůj názor. Dokonce i jeden z vývojářů hry Far Cry 2, který se rozhodl veřejně zkritizovat L.A. Noire od Rockstar. Ačkoliv ji všechna světová média včetně nás hodnotí velice kladně, Clint Hocking, kreativní ředitel Far Cry 2 a Splinter Cell: Chaos Theory z UbiSoftu o L.A. Noire říká, že jde o hru, která "vykrádá, není v ní nic originálního a je narcisistická".

Jeho první negativní slova na novinku Rockstar přišla přes Twitter, kam napsal, že "je to prostě kýč". "Ta hra nemá nic originálního co říct a když něco říká, říká to špatně," píše Clint Hocking dále.

Ačkoliv se ale nelíbí hra jemu, ženám se podle všeho líbí náramně. Scenárista a režisér hry Brendan McNamara říká, že policejní thriller se možná líbí více ženám než mužům. Minimálně ta část při výsleších, kdy máte číst nuance ve tvářích a tím zjistit, zda dotazovaný lže nebo ne. "Jeden z fenoménů, na který jsme přišli při pozorování lidí, kteří hráli L.A. Noire je, že jeden hraje a celá rodina to sleduje u televize. Přítelkyně, manželka. A všechny to baví. Sledují to jako televizní seriál."

"Navíc, ženy rádi poradí. Dokážou obličejovou mimiku mnohem lépe číst než muži."

Zatím se sice samozřejmě neví, jak dobře se L.A. Noire prodává, ale už jsou alespoň nějaké předpoklady. Herní analytik Arvind Bhatia očekává, že by novinka Team Bondi mohla prodat mezi třemi a čtyřmi miliony kopií. Při těchto odhadech vycházel také z počtu předobjednávek.

Mimochodem, prodloužili jsme možnost ptát se recenzenta Eurogameru o L.A. Noire do konce týdne, takže máte-li nějaké zajímavé otázky, sem s nimi!

Read this next