Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyzkoušejte Take On Helicopters v demu

10 misí z celé hry a 30 km² Seattlu pro všechny.

Od 2. prosince je k mání velmi obsáhlá PC demoverze aktuálního vrtulníkového simulátoru Take On Helicopters z pera domácího studia Bohemia Interactive z Mníšku pod Brdy. Anglické demo nabízí výřez jedné ze dvou velkých map ve hře, tedy variaci na skutečný americký Seattle rozlohy 30x30 km. Na této mapě si zalétáte s dvěma typy vrtulníků (lehkým a středním) v bohaté náplni desítky misí vybraných ze všech částí hry.

Takže nechybí režim volného letu, dvojice úrovní ze singleplayerové části, trojice letů na čas v rámci režimu časovky, taktéž tři tréninkové mise z tutorialu a také jeden scénář pro multiplayer. K dispozici je taktéž funkční editor pro vlastní tvorbu misí a scénářů.

Rozsáhlé demo má pouze jediné omezení, totiž v průběhu hraní nelze ukládat a také nahrávat pozice. Přehledné porovnání obsahu dema a plné verze najdete na webové stránce Take On Helicopters. Navíc si můžete kromě dema stáhnout i plný manuál ke hře, z něhož si uděláte také dobrou představu o rozsáhlosti celé hry.

Demoverzi stahujte z oficiálních stránek Take On Helicopters zde, nebo ze Steamu tady.

Připomínáme, že Take On Helicopters již ve světě vyšla, u nás vyjde již tuto středu 7. prosince pouze na PC s českými titulky a manuálem za 899,-. Recenzi publikujeme právě kolem tohoto data a hru si můžete předobjednat na Xzone.

Zatím si přečtěte dojmy recenzenta z rozehrání plné verze, nebo přiblížení zajímavé protipirátské ochrany Take On Helicopters.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Take on Helicopters

PC

Related topics
PC
About the Author

Michal Jonáš

Contributor

Comments