If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xboxový Zaklínač 2 potvrzen

Anabáze se blíží ke konci.

Anabáze okolo různých spekulací na toto téma se blíží ke konci. Ještě než CD Projekt dnes večer oficiálně ohlásí své budoucí plány se sérií Zaklínač a přídavky, je tu čerstvá zpráva z Polska.

Tamním obchodům se asi nechtělo zůstávat v práci přesčas, a tak zalistovaly nový produkt už teď. Konkrétně polské online-shopy Ultima a Gram nahodily do své nabídky xboxovou verzi Zaklínače 2, čímž potvrdily nedávné zvěsti ratingové organizace ESRB.

Zajímavé na tom jsou dvě věci: že hra pro X360 prý vyjde v půlce listopadu letošního roku, tedy v období, kterému se i mnohem silnější značky obloukem vyhýbají kvůli silné konkurenci na trhu. A zadruhé, že PS3 verze i tentokrát absentuje, takže majitelé této konzole asi skutečně ostrouhají.

Více za pár hodin z pre-E3 konference CD Projektu vysílané přímo z Los Angeles. Vedoucí testerů Comgadu Filip Ženíšek dnes něco málo prozradil dopředu: "S patchem 1.2 se do druhého Zaklínače nainstalují všechny dosud vydané balíčky DLC plus jeden navíc. Někomu se snad nelíbil Geraltův účes?"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments