Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Z Dragon Age maratónu přímý přenos

Reportér EG začne ve středu dopoledne.

Zítra dopoledne začne v srdci Londýna čtyřiadvacetihodinová mezinárodní soutěž o co nejpečlivější a nejrychlejší dohrání RPG Dragon Age Origins, v níž se hraje o 50 tisíc dolarů. Podrobnosti o pravidlech znáte z víkendového článku a v dnes česko-slovenská reprezentace úspěšně docestovala na místo konání.

Členem našeho týmu je za Eurogamer.cz Martin Zavřel. V podvečer nám zaslal fotku z generálky a také potvrdil, že technické podmínky na místě umožňují realizaci textového přímého přenosu z této zajímavé akce, jejímž jsme mediálním partnerem.

Probíhat bude podobně jako v případě oblíbených přímých přenosů z E3 konferencí. Pouze s tím rozdílem, že četnost aktualizací z pochopitelných důvodů nebude tak častá (jako každou minutu), nýbrž se rozprostře průběžně do celé doby konání maratónu. Začneme ve středu okolo 10. hodiny zimního středoevropského času, hodinu před oficiálním startem. Konec se odhaduje na čtvrtek dopoledne s vyhlášením vítězů.

K dispozici by měl být i videostream od EA. Oproti němu má náš vyslanec Martin Zavřel výhodu, že může přinést spoustu informací navíc přímo z první ruky. Například o náladě v týmu, atmosféře na place, z organizace akce a samozřejmě i nějaké ty zážitky z hraní. Ačkoli s nimi má přikázáno to nepřehánět, aby toho nevyzradil příliš z chystané recenze od jiného autora... :-)

Nezapomeňte proto ve středu sledovat stránky Eurogamer.cz na této adrese.

Read this next