If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Za jedno zaplacení si hru stáhnete do PS3 i VITA

Neplatíte za stejný obsah dvakrát ani moc peněz.

Každý, kdo si koupí některou z vybraných her pro PS3, získá ji zdarma i na novou přenosnou konzoli VITA. A obráceně, kdo si zakoupí hru VITA, bude ji mít na PS3 k dispozici rovněž bezplatně. "Díky funkci Cross Platform Play propojující PS3 a VITA není třeba platit za stejný obsah dvakrát," oznámila Sony Czech.

Momentálně se tato akce týká pěti her: MotorStorm RC, Top Darts, Hustle Kings, WipEout HD a HD Fury DLC pro WipEout 2048 a Ultimate Marvel vs. Capcom 3 DLC. Při jejich pořízení si ji budete moci zdarma stáhnout i na druhou konzoli od Sony. Všechny totiž budou pouze digitálně distribuované.

Tyto menší stáhnutelné hry pro VITA jsou oproti úplně jiným krabicovým hrám (kolem tisícovky korun) překvapivě levné. Závody miniaturních autíček Motorstorm budou na PSN stát jen 5 liber (150 Kč), logická hříčka Escape Plan 10 liber (300 Kč), Super Stardust, Top Darts či Hustle Kings necelých 7 liber (200 Kč). Ke stažení má být i klasika Plants vs Zombies.

"Možnost zakoupení obou her za cenu jedné a následná možnost hrát je prostřednictvím obou systémů není jediným důvodem proč je spojení PS3 a PS Vita tak důležité. Všechny tyto hry jsou vybaveny funkcí Cross Platform Play, jež umožní uživatelům soupeřit se svými protihráči bez ohledu na jakém systému právě hrají. Toto hraní v reálném čase přináší hráčům naprosto novou herní zkušenost," vyzdvihla Sony v tiskové zprávě.

Video o spolupráci VITA s PS3 díky Cross Play

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

MotorStorm RC

PS3, PlayStation Vita

WipEout 2048

PlayStation Vita

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments