If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 2 nyní jen za pětistovku

Plus nový trailer z xboxové verze.

Pamatujete, jak Comgad ujišťoval, že Zaklínač 2 nebude zlevněn minimálně do podzimu? Comgad to dodržel a hra se u nás stále prodává za tisícovku, ale co už neovlivní, jsou aktivity jinde od polských vývojářů hry z CD Projekt Red provázaných s digitální distribucí GOG.com.

Ti se zřejmě rozhodli přiživit na nově zvedlé vlně zájmu o hru díky včerejšímu oznámení verze 2.0 a zlevnili Zaklínače 2 na pouhých 30 dolarů, v přepočtu něco málo přes 500 Kč.

Ke snížení ceny tak došlo pouhé tři měsíce po květnovém vydání, podobně jako se tomu stalo u Mafie II. Aneb i ty nejlépe hodnocené hry, které se dobře prodávají, se někdy potřebují zviditelnit nebo spíš připomenout výraznou slevou.

Nabídka platí pouze ode dneška do konce tohoto týdne a je důležité uvést, že verze Zaklínače 2 z GOG.com neobsahuje češtinu od Comgadu. Ta se dá - minimálně do zářijového spuštění nové digitální distribuce Click2Play - nadále sehnat pouze za držících se 999 Kč v běžné krabici (resp. prémiové edici), takže její majitelé z doby vydání svého rozhodnutí litovat nemusí. Update - jak upozornili čtenáři EG, čeština se prý i do této verze hry sama doplní po opatchování.

Závěrem ještě pěkný Gamescom trailer z xboxové verze Zaklínače 2 (odložené na 2012):

Nový trailer z xboxové verze

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments