If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 2 na GOG.com bez DRM

Pouze exe soubor bez ochrany.

Někteří si mohou myslet, že jsou v CD Projektu šílenci. Sami říkají, že to o nich spousta lidí z branže říká. Zkouší ale nové věci a to se musí ocenit. Například se rozhodli vydat očekávané RPG Zaklínač 2 na svém GOG.com bez jakékoliv DRM ochrany. Dostanete pouze soubor s koncovkou exe, se kterým si můžete dělat, cokoliv jen budete chtít.

Pokud si hru předobjednáte na GOG.com, dostanete navíc řadu zajímavých bonusů. Hned při předobjednávce budete mít k dispozici první tracky ze soundtracku, které se na oficiálním OST vydání ani neobjeví, získáte HD pozadí na plochu, avatary a fotografie z výroby hry.

To není zdaleka všechno. V PDF potom při vydání dostanete artbook, průvodce hrou a manuál. Samozřejmostí je soundtrack v MP3, v PDF dostanete také vystřihovánku, mapy a dopisy a video z výroby hry (což je to samé, co ve sběratelské krabicové edici). K tomu všemu ještě jednu hru zdarma od GOG.com.

No, a tím to ještě nekončí. Kvůli licencím jsou ceny her v USA a v Evropě rozdílné a když si objednáte Zaklínače 2 (s desetiprocentní slevou) na GOG.com z Evropy, dáte za něj o nějakých 16 dolarů víc, než v USA. GOG se tedy rozhodlo dát vám těchto 16 dolarů na kredit a můžete si za ně koupit cokoliv dalšího, co tento internetový obchod nabízí.

Pokud ovšem preferujete krabicovou verzi hry (a češtinu - na GOG.com bude anglická verze), budou existovat dvě. O tom jsme ostatně ale už psali, takže můžete zamířit tam. Nová informace pouze je, že i u nás bude distribuována sběratelská verze hry s bustou Geralta za cenu zhruba 2399 Kč.

Zaklínač 2 jinak vychází 17. května 2011.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments