If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 2 na Steamu bez lokalizace

Comgad varuje.

Pokud zamýšlíte "vyzrát" nad domácími obchodníky objednávkou Zaklínače 2 ze zahraničí nebo vyčkáním na budoucí slevu na Steamu, měli byste zbystřit. Vzhledem ke spekulacím, které se ohledně dostupnosti češtiny na jiných než výhradně českých verzích hry objevily, upřesnila společnost Comgad, jak to ve skutečnosti bude.

"Český překlad formou titulků bude obsažen pouze v české verzi hry distribuované společností Comgad na našem a slovenském trhu (na krabici bude český překlad názvu hry a informace o lokalizaci)." Jak Comgad varuje, hra Zaklínač 2: Vrahové králů zakoupená v digitální distribuci např. na GoG.com, ve službě Steam či na jiných zahraničních obchodech, případně u neověřených partnerů v tuzemsku českou lokalizaci obsahovat nebude.

Zároveň byla před pár dny spuštěna česká verze oficiálních stránek Thewitcher.com. Fanoušci si nyní mohou přečíst veškeré informace o hře, postavách a příběhu ve svém rodném jazyce a nechybí ani česky otitulkované verze všech dosud vydaných vývojářských deníčků.

Zaklínač 2 vyjde 17. května a dá se pořídit z Xzone, kde k němu dostanete dárek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments