If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zásadní změny ve Warhammer Online

Čeká ho změna scénářů i více plateb.

Mythic oznámil, že každý jeho letošní patch pro onlinovku Warhammer Online: Age of Reckoning by měl přinést nějaké stěžejní nové funkce. "Počítáme s rozšířením již existujících lokací a několika úplně novými koncepty," píše producent hry James Casey ve svém nejnovějším dopise fanouškům.

První z těchto plánovaných patchů má prý být trochu menší, opraví především nahlášené bugy a vedle toho obsáhne nový systém správy účtu a nějakou "restrukturalizaci" současných scénářů ve hře.

"Struktura scénářů zůstane stejná, ale samotné scénáře se změní. Některé zůstanou na stejném místě, jiné budou přístupné odjinud, jiné úplně zmizí a nahradí je zase jiné klasické scénáře," píše Casey.

Mythic chce také rozšířít své nabídky Account Entitlement pro majitele hráčských účtů: nově si budete moci připlatit za změnu jména, koupi dalších mazlíčků a další způsoby, jak se ještě více odlišit od ostatních.

Ve finále tedy zjišťujeme, že opravdu nic není zadarmo a každá zvýšená aktivita ze strany vývojářů se musí něčím kompenzovat - třeba více poplatky ze strany hráčů.

Další informace hledejte na stránkách Warhammer Online.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments