If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam celé Assassins Creed párty

Čtyři hodiny programu s Ondrou Broukalem.

Minulý týden se v Praze konala velkolepá Assassins Creed párty k příležitosti uvedení PC verze třetího dílu Brotherhood (Bratrstvo), kterou organizoval domácí distributor Playman ve spolupráci s obchodem Xzone. Pokud jste se na ní z nějakého důvodu nemohli osobně dostavit, máte možnost prožít celý večer z pohodlí domova.

Tým herního pořadu Indian, který celou párty snímal několika kamerami a živě přenášel na internet, nyní nabízí záznam jejího více než čtyřhodinového programu, na jehož přípravě se také podílel. Před plným sálem Casa Gelmi, kam prý přišlo kolem 200 účastníků (i se započítáním organizátorů a hostů z řad firem), ho moderoval Ondřej Broukal známý díky GamePage a videorecenzím.

Narozdíl od loňské Mafia II párty na stejném místě byla ta k Assassins Creed koncipovaná trochu jinak. Lidé už nebyli nuceni stát celou dobu v ohraničené frontě při čekání na půlnoc. Po sále se mohli volně pohybovat, čímž to spíš připomínalo různé večírky pro novináře, kterým zde byl vyhrazen balkónek. Na bočních stranách se nacházely 3D koutek, občerstvení a počítače či konzole, kde se dala hra vyzkoušet a konaly se multiplayerové turnaje.

Vlastní akce začíná kolem 20. minuty záznamu populárním živým videem o Assassinovi v Praze a flashbackem s komentovanou retrospektivou celé série. Hodně času zabraly vědomostní soutěže, do nichž byli vylosováni diváci z publika.

Čas od času docházelo k interakci moderátorů s diváky pořadu Indian nebo rozhazování triček do davu, mezi nímž se proplétaly svůdné kurtizány, které měly za úkol vybrat účastníka s nejlepším stylovým oblečením. Dále uvidíte vystoupení šermířské skupiny, představení multiplayerových módů nebo diskusi o lokalizaci hry s Playmanem.

Nijak nesestříhaný dlouhý záznam, v němž můžete libovolně přeskakovat a dá se i stáhnout na disk (2 GB), pak vrcholí odpočítáváním do zahájení prodeje. Podle ohlasů účastníků se celá Assassins Creed párty povedla a my už se těšíme na další podobnou akci v květnu při vydání Zaklínače 2.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments