Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vylepšený Shattered Horizon na víkend

A snaha tvůrců o opakovanou recenzi.

Shattered Horizon v době vydání (listopad 2009) sklízela nepříiš nadšená hodnocení, ač se průměr pohybuje na 72 procentech. Nyní se studio Futuremark Games ozývá s žádostí o repete. Źádá herní média buď o zpětnou úpravu recenzí, aby reflektovaly aktuální stav, nebo o opakovanou recenzi. Nic takového však asi žádný web dělat nebude, neboť se zásadně recenzují základní prodávané verze a nikoli hry po několika patchích, nehledě na fakt, že udělání výjimky pro Shattered Horizon by bylo nespravedlivé vůči ostatním titulům.

Autoři tvrdí, že od doby vydání adresovali spoustu slabých míst, vyslyšeli hráče i kritiky a hru zlepšili po všech stránkách. Nejčastější výtky se tehdy týkaly především mála obsahu, malé variace, jedné jediné pušky a poměrně vysoké náročnosti na zvládnutí hry.

Všechna tato negativa prý byla vyřešena nebo doplněna a vývojáři lákají nejen hráče, ale i novináře zpět do hry – především pomocí speciální akce na Steamu, která bude probíhat tento víkend, kdy si plnou verzi můžete zahrát zdarma a pak ji pořídit za polovic běžné ceny.

Pokud hru neznáte, tak vězte, že Shattered Horizon je online multiplayerová FPS, která se odehrává ve vesmíru – bez gravitace. Hra vyžaduje DirectX10 grafickou kartu a systém Vista nebo 7. Windows XP ani DX9 hra nepodporuje.

Read this next