Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Změny plné verze Battlefield 3 od bety

Vývojáři hráčům naslouchali a hru upravili.

Tvůrci z DICE se pochlubili tím, že přímo na základě připomínek hráčů betaverze Battlefield 3 udělali do finální hry stovky menších, či větších změn.

Na PlayStation blogu se pak produktový manažer z DICE, Tommy Rydling, pochlubil čtyřmi konkrétními prvky, které budou ve finální verzi upraveny, právě díky hráčům bety.

Tím prvním má být vylepšená funkcionalita týmů - tým si budete moci vytvořit ještě před spuštením hry, spojení s týmem budete i během připojování se do hry a společně pokračovat budete moci i během budoucích her (pokud to dovolí server a balanc týmů). Zlepšení se dočká také přizvání přátel do týmu a možnost změnit tým jednou během hry.

Zlepšení se dočká také menu nastavení, která má být přístupnější. Nově si totiž budete moci upravit nastavení přímo z obrazovky, ze které se dostáváte rovnou do boje.

Vylepšená bude i "Kill Cam", která se v betě někdy nechovala zrovna ideálně. V plné verzi hry byste tak měli vždy jasně vidět kdo a jak vás zabil.

Poslední ze čtyř vylepšení je samotný síťový kód pro multiplayer. Ten DICE v otevřené betě testovali intenzivně a prý nebyl nutně reprezentativní pro finální hru.

Rydling ještě za celý tým z DICE poděkoval všem účastníkům bety a řekl, že vývojáři stále optimalizují online prvky hry.

Multiplayerové mapy v Battlefield 3.

Read this next