Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zvýrazňování v Deus Ex půjde vypnout

Tvůrci vyslechli přání fanoušků.

Vývojáři nového Dues Ex: Human Revolution vyslyšeli nářky fanoušků, kterým se permanentně zapnutá funkce zvýrazňování všech aktivních objektů nelíbila. Nově bude ve hře tato funkce volitelná, půjde ji tedy vypnout.

Tvůrci tomu říkají Augmented Reality a stále si stojí za tím, že to je součástí hry, součástí hlavní postavy Adama, který byl upraven, aby své okolí mohl takto vidět. „Sledovali jsme reakce hráčů v internetových diskuzích a na zvýrazňování si tam často stěžovali. Proto jsme se rozhodli, že hráčům nabídneme možnost zvýrazňování vypnout," řekli tvůrci ve videoblogu.

Pokud tedy ve hře zabrouzdáte do nastavení a vypnete Objective Locators a Object Highlight, budete moci hrát hru kompletně bez jakéhokoliv zvýrazňování a bez malého ukazatele, který vás směřuje k dalšímu úkolu.

Ve videu také tvůrci ukázali tři obtížnosti, které bude Deus Ex: Human Revolution mít. Nejjednodušší bude „Vyprávěj mi příběh", střední cesta se jmenuje „Chci výzvu" a nejtěžší obtížnost „Chci Deus Ex". Na nejvyšší obtížnost pak bude veškeré zvýrazňování automaticky vypnuto, ale stále si jej budou moci hráči v nastavení zapnout. Na první dvě obtížnosti pak bude zvýrazňování automaticky zapnuto, ale v nastavení půjde opět vypnout.

Na celé video se můžete podívat zde:

Read this next