If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozbalování sběratelky Mafia 3

+ fotka billboardu, čas odemčení.

Po ne úplně pozitivní zprávě o PC verzi tu máme něco, co udělá radost všem hračičkám a hardcore fandům série. Sběratelká edice Mafia 3, která je stále k dispozici (Alza.cz, 3699 Kč), byla před kamerou rozbalena britským řetězcem GAME:

Jak vidno, její obsah je mimořádně nadupaný: ve velké krabici se skrývá deska s dobovou muzikou, velkoformátová knížka s artworky, decentní obrázky (polo)nahotinek z Playboye a různé drobnosti.

Vydání hry všude ve světě doprovází masivní reklamní kampaň, takže lze nalézt i na velkoplošném billboardu na stěně jedné budovy patrně kdesi v USA:

Níže ještě oficiálně zveřejněné časy, kdy se Mafia 3 odemkne v jednotlivých regionech:

  • Wellington (New Zealand) Friday, 7 October 2016 at 5:00:00 PM NZDT UTC+13 hours
  • Melbourne (Australia - Victoria) Friday, 7 October 2016 at 3:00:00 PM AEDT UTC+11 hours
  • Brisbane (Australia - Queensland) Friday, 7 October 2016 at 2:00:00 PM AEST UTC+10 hours
  • Tokyo (Japan) Friday, 7 October 2016 at 1:00:00 PM JST UTC+9 hours
  • Perth (Australia - Western Australia) Friday, 7 October 2016 at 12:00:00 Noon AWST UTC+8 hours
  • Hanoi (Vietnam) Friday, 7 October 2016 at 11:00:00 AM ICT UTC+7 hours
  • Moscow (Russia - Moscow) Friday, 7 October 2016 at 7:00:00 AM MSK UTC+3 hours
  • London (United Kingdom - England) Friday, 7 October 2016 at 5:00:00 AM BST UTC+1 hour
  • Los Angeles (USA - California) Thursday, 6 October 2016 at 9:00:00 PM PDT UTC-7 hours
  • Corresponding UTC (GMT) Friday, 7 October 2016 at 04:00:00

Comments