If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tisková zpráva ke spuštění nového Eurogameru

O změnách v bodech.

Praha, 24. října 2011 - Eurogamer Network, celoevropská síť magazínů o videohrách, ve spolupráci s EG Czech s.r.o. s potěšením odhaluje nový design Eurogameru. Nový web již běží na adrese www.eurogamer.cz.

Design si zachovává jasně rozpoznatelný styl a rysy Eurogameru. Zakomponoval do sebe nové webové technologie i ohlasy čtenářů, aby se oceňovaný obsah od nejzkušenější herní redakce v České republice co nejpříjemněji konzumoval širšímu publiku.

Klíčové prvky nového Eurogamer.cz zahrnují:

• HD, tabletová a mobilní verze webu jsou šité na míru vašemu zařízení, které web detekuje a nabízí shodnou funkcionalitu napříč všemi platformami - včetně nového přehrávače videí s podporou iPhone či iPadu.
  • Převratný systém řazení obsahu podle popularity. Používáme vlastní unikátní algoritmus, který v reálném čase automaticky reflektuje aktivitu čtenářů a tím zajišťuje, aby nic důležitého z obsahu nepřehlédli.
  • Vzdušnější a čistší vzhled stránek, na nichž se snáze orientuje a svižněji se načítají díky investicím do nového hardware a síťové infrastruktury.
  • S novými filtry pro třídění hlavní stránky a licencovanými vyhledávačem od Google se čtenáři rychleji dostanou k požadovanému obsahu bez nutnosti obnovovat celé rozhraní.
  • Komunita může těžit z nové integrace se sociálními funkcemi Facebooku, Twitteru a Google Plus.
  • Uživatelé mohou sledovat očekávané hry či jiné čtenáře a obdržet notifikace přímo na webu, do e-mailové schránky, nebo být upozorněni na reakce v komentářích, aniž by museli opouštět Twitter.
  • V herní branži je Eurogamer prvním webem, který zavádí nový inzertní Portrait formát, který byl teprve nedávno schválen zahraniční asociací pro reklamu.

"Jsem hrdý na to, že jsme nový Eurogamer vystavěli okolo obsahu a komunity," řekl provozní ředitel Eurogamer Network Tom Bramwell. "Posunujeme hranice s HD vzhledem webu a poskytnutím kompletního zážitku na různých zařízeních, což odráží čím dál větší rozšíření tabletů, netbooků a chytrých mobilů."

Pro více informací kontaktujte: Martin Schovanec, provozovatel Eurogamer.cz a držitel licence pro ČR, martin.schovanec@eurogamer.cz

O Eurogamer Network Ltd.

Založena v roce 1999, Eurogamer Network Limited publikuje přední nezávislý webový magazín o videohrách. Produkuje ve spolupráci s partnery lokální edice v deseti zemích Evropy: ve Velké Británii, Německu, Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii, České republice, Belgii, Holandsku, Dánsku a Švédsku, které podle posledního auditu ABC z listopadu 2010 navštivilo 4,5 milionu unikátních uživatelů měsíčně. Vedle toho provozuje weby Gamesindustry.biz a IndustryGamers pro profesionály z herní branže, dětský web Megaton.co.uk, a každý rok pořádá Eurogamer Expo, největší herní výstavu ve Velké Británii, které se letos v září zúčastnilo přes 30 tisíc lidí z řad veřejnosti. Pro více informací o Eurogamer Network Limited navštivte www.eurogamer.biz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author