Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce Battlefield Hardline zlehčuje odklad

A také prozradil info o singleplayeru.

Tvůrce Battlefield Hardline se ještě znovu vrátil k odkladu na zimu příštího roku, když před publikem na Comic-Conu prohlásil, že "skvělé hry dají zapomenout na odklady."

Současné hry se dle tohoto vývojáře ze studia Visceral čím dál více zvětšují a žijí delší dobu, ačkoli tvůrci přitom mají stále jen jeden pokus na jejich vydání. Za tato slova asi EA sklidí kritiku, když přímo vybízejí k narážce na Battlefield 4, kterému nestačilo ani několik pokusů, resp. patchů.

"Když se zamyslím nad hrami, které mi ukrojily hodně času, nevzpomínám si už zpětně, kdy vlastně vyšly a není to ani moc důležité, protože pokud jsou povedené, všechno ostatní to předčí," dodal tvůrce Hardline a má pravdu.

Z Comic-Conu jsme se také dozvěděli pár drobků o singleplayerové kampani: budete hrát za policistu jménem Nick, který byl zatčen poté, co se pokazil zátah na drogové dealery. Rozhodne se proto vydat tajně do podsvětí a spolupracovat s kriminálníky, aby očistil jeho jméno.

Nahlédneme tedy na události z obou stran, jak za policii, tak za zloděje. Nick se musí nejprve dostat z vězení a pak došlápnout na ty, kteří ho tam dostali. Scénárista si pochvaloval, že bude jen tenká hranice mezi dobrákem a záporňákem, takže musíte musíte vašeho zlosyna milovat, jako by šlo o kladného hrdinu.

EA si na dabing hlavních postav v singlu BF Hardline zajistili známé postavy z amerických TV seriálů i jiných her, více na Polygonu.

Starší uniklé video i o singlu

Read this next