Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Letní slevy na domácím obchodě s digitálními verzemi her

Za 200 Kč Tomb Raider či všechny BioShocky.

Česká pobočka polského obchodu Muve spolupracující s Cenegou včera večer rozjela novou slevovou akci, která navazuje na úspěšné Jarohraní i svým názvem. V éře Humble Bundle možná už řadu zlevněných her budete mít, přesto stojí za pozornost.

"Jde především o Steam klíče z oficiálních zdrojů (přímo od vydavatelů). Je jich kolem 500 (hry a DLC) a mezi nimi i tituly pro Mac. Dnes například pořídíte hru už za 19 Kč! Akce platí pro ČR a Slovensko," uvádí se v tiskové zprávě.

Létohraní potrvá deset dnů a nabídka se má obměnit každý den v poledne, čili zbývá už jen pár hodin k využití aktuálních slev digitálních verzí PC her. Mezi nimi momentálně najdete například:

  • Tomb Raider za 200 Kč (krabicovka běžně stojí dvojnásobek, na Steamu trojnásobek).
  • Všechny tři díly BioShocku za 259 Kč (krabicovky za několikanásobek, na Steamu nyní 2000 Kč)
  • Skyrim za 99 Kč (krabicovka běžně 499 Kč, na Steamu 450 Kč)
  • Grand Theft Auto 4 za 99 Kč (krabicovka běžně 399 Kč, na Steamu 550 Kč)

Aktualizace - v další várce jsou k dispozici hry Dishonored, Civilization 5, Magicka, Skyrim a desítky dalších titulů se slevou až 75 % jen po dobu 48 hodin.

"S výjimkou žhavých novinek bude zlevněna v podstatě celá nabídka obchodu muve.cz. Doslova za pár korun pořídíte třeba střílečku S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, stealth Hitman: Absolution, sérii GTA nebo nového Thiefa. Většina her zakoupených v rámci Létohraní se aktivuje na Steamu (se zárukou funkčního aktivačního klíče), část titulů si můžete stáhnout přímo ze stránek muve.cz. Každý ze stovek aktivačních klíčů pochází přímo od oficiálního distributora hry a muve.cz ručí za jejich funkčnost."

Více o akci zde.

Read this next