Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámeny offroadové závody Ride od tvůrců MotoGP

Bezprecedentní pestrost a přizpůsobení.

Zdá se, že zkušené (35 závodů na kontě od roku 1996) italské studio Milestone už nechce být pevně svázané oficiální licencí MotoGP, Superbikes ši WRC a rádo by si zkusilo trochu jiné motorky, ve kterých může naplno uplatnit invenci a odvázat se.

Ohlásilo proto jejich první vlastní novou značku s názvem Ride, kterou odvážně nazývají "počátkem revoluce motocyklového závodění". Těšit se v nich můžete na městské, venkovské a historické okruhy, které projedete s více než stovkou strojů ze čtyř tříd (Superbike, Supersport, Naked a Historic).

Watch on YouTube

"Vývojáři roztrhali knihu pravidel a představili kopu nových nápadů. Hráči budou mít širokou škálu možností, které zajistí čerstvou a vzrušující hratelnost na dlouhou dobu. Zážitek s Ride bude hráče i jezdce provázet na dlouhé cestě skutečného motocyklisty," píše se v tiskové zprávě, která vyzdvihuje rozmanitý svět, kterým se proženete krkolomnou rychlostí. Také vám to krapet připomíná nový projekt Criterionu, kde rovněž sehraje prim offroad a adrenalin?

„Milestone během posledních let pilně pracoval, aby se dostal do pozice, ve které se nyní nacházíme, kde můžeme konkurovat velkým společnostem na mezinárodní herní scéně jako rovný s rovným. Toho jsme dosáhli pomocí licencovaných her, které vyvíjíme a celosvětově distribuujeme. Po více než 15 letech tvrdé práce jsme cítili potřebu vyvinout něco, co by skloubilo veškeré naše zkušenosti a obsáhlo DNA firmy Milestone, co se týče světa motocyklových závodů," řekl Marco Micallef, ředitel marketingu a sales.

„Stejně jako kdykoliv jindy v historii naší společnosti," pokračuje, „jsme analyzovali, co po nás naše mezinárodní komunita hráčů žádá, a prováděli jsme interní výzkum, abychom zjistili, jak můžeme jejich požadavky v plné míře splnit. Díky RIDE si věříme, že hráči a nadšenci do motocyklů na celém světě pocítí nutkavou potřebu popadnout ovladač a během rychlých závodů se posunout na kraj sedačky a fyzicky se naklánět do zatáček."

Ride vyjde pro PC, PS4, PS3, X360 a X1 na jaře 2015, u nás pod taktovkou Comgadu.

Read this next