Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bude čeština pro Assassins Creed Rogue na PC?

Známe odpověď.

Vlastní zpráva - Když se zeptáte skalních fanoušků série, jestli se jim před Vánocemi více líbilo Unity nebo Rogue, překvapivě hodně z nich zvolí druhou variantu, přestože je zčásti recyklátem a grafika na starých konzolích už pokulhává (viz recenze, 8/10). I proto se množí dotazy, jak to bude s lokalizací oficiálně potvrzené konverze na počítače.

Eurogamer se od velmi důvěryhodného zdroje dozvěděl, že Rogue na PC u nás bohužel vyjde jen v angličtině (s českým manuálem), bez přeložených titulků.

UbiSoftu se prý nechce přidávat do hry další jazyky "jen kvůli konverzi". Čili podobná situace, jaká nastala před rokem u portu Liberation HD z VITA, který rovněž zůstal v originálním znění, ačkoli i tam se Playman o lokalizaci usilovně snažil.

Není to ještě definitivní, může se to změnit na poslední chvíli jako u Heroes 3 HD. Ale pokud je nám známo, lokalizace Rogue se v současnosti nepřipravuje a i kdyby byla, těžko by se stihla na datum vydání (odhadované na únor-březen, cena PC verze na Xzone 1299 Kč).

Watch on YouTube

Read this next