Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o vylepšeních v remaku Fahrenheit

Co vše zpříjemní vyšetřování vraždy?

Amazon v sobotu pokazil vábící kampaň studia Quantic Dream (info) vyzrazením všeho o několik dnů předčasně. Pojďme se tedy blíže podívat, co přinese remake (bohužel ne odhadované pokračování) zakladatele filmově-dramatických her, předchůdce Heavy Rain a Beyond, ze kterého byli všichni v roce 2005 doslova paf kvůli bohatým možnostem voleb a jejich konsekvencím při vyšetřování tajemné vraždy ve vícevrstvém příběhu.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered samozřejmě obsáhne vylepšenou grafiku v HD a všechny textury mají být kvalitnější. Zajímavé je, že kdykoli během hraní můžete pouhým stiskem tlačítka jednoduše přepnout mezi původním a novým vzhledem pro srovnání pokroku.

Hra bude čerpat z necenzurované mezinárodní verze, což může být vedle existence různých konců a průchodů motivem pro opáčko, a můžete ji ovládat i plně podporovanými gamepady od Sony a Microsoftu. Co zůstane zachováno, je hudba od oceňovaného hollywoodského skladatele Angelo Badalementi.

Podle zmínky o úpravě grafiky pro mobily se zdá, že by remake mohl být i pro ně, vedle stolních PC. V nich byste dle HW nároků měli mít operační systém Windows 8 či Windows 7, procesor Intel Core i3 či AMD A10, 4 GB RAM, 15 GB volného místa a grafickou kartu aspoň Radeon HD 4450 či Geforce 8800 / HD 4400. Oproti tomu na vznik PS4/X1 verze bychom si nevsadili. Vydání se plánuje jen digitálně a to už 29. ledna za příjemných 10 dolarů.

Read this next