Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odměny za objednávku NBA 2K16

Budou i v ČR.

Společnost 2K oznámila, že hra NBA 2K16, jež je nejnovějším pokračováním nejlépe hodnocené videoherní simulace NBA za posledních 15 let (dle Metacritic.com za roky 2008-2015 a z odhadovaných maloobchodních prodejů za duben 2015 na území USA dle NPD), nabídne fanouškům celou řadu herních bonusů. Od dnešního dne si mohou milovníci sportovních her předobjednat NBA 2K16 ve vybraných kamenných i online obchodech v České republice a na Slovensku a mít tak jistotu, že dostanou svou kopii včetně herních bonusů hned v den premiéry ve světě.

„Díky spojení úžasných nových funkcí a neuvěřitelného realismu zpracování má NBA 2K16 potenciál stát se jedním z nejrevolučnějších sportovních titulů v dějinách videoher," řekl Alfie Brody, marketingový viceprezident série NBA 2K. „Soustavně hledáme nový způsoby, jak naše fanoušky potěšit a udržet jejich ohromné nadšení pro celou sérii, a nesmírně bohatá nabídka bonusů k předobjednávkám je jednou z cest, jak jim chceme zajistit vytoužený herní prožitek."

Zákazníci obdrží k předobjednávce hry NBA 2K16 následující herní bonusy (o předčasném přístupu ke hře o čtyři dny dříve nebyla v tiskové zprávě Cenega Czech řeč):

  • 10 000 mincí ve virtuální měně (VC)
  • VIP balík MyTEAM
  • Konzole nové generace a PC - 3 balíky MyTEAM Emerald Pack, z nichž každý zaručeně obsahuje jednoho smaragdového hráče
  • Konzole předchozí generace - balík MyTEAM Gold Booster Pack, který zaručeně obsahuje zlatého hráče a 4 další zlaté předměty

Jak jsme už informovali předevčírem, hra NBA 2K16 bude od 29. září 2015 v prodeji ve verzích pro počítačové zábavní systémy PlayStation 3 a PlayStation 4, univerzální herní a zábavní systém Xbox One a herní a zábavní systém Xbox 360 od společnosti Microsoft a platformu Windows PC.

Read this next