Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videosrovnání Modern Warfare Remastered s originálem

Potvrzení + detaily, obrázky.

Velmi pádná motivace k pořízení dražších edic Legacy, Legacy Pro či Digital Deluxe nového Infinite Warfare. Jinak totiž předělávku Modern Warfare neseženete, samostatně k zakoupení jinde nebude.

Dnes večer oficiálně potvrzený remaster bestselleru z roku 2007 přinese kompletní singleplayerovou kampaň se všemi epickými momenty a desítku nejoblíbenějších MP map (mj. Crash, Backlot či Crossfire) v parádním novém HD hávu, nejen pouze ve vyšším rozlišení.

Těšit se tak můžete na nové textury, fyzikálně založené renderování, HDR nasvícení a mnoho dalších moderních efektů, které změní staré Call of Duty 4: Modern Warfare k nepoznání. Viz oficiální srovnávací video (v lepší kvalitě v 31. minutě záznamu živého vysílání):

Watch on YouTube

Modern Warfare Remastered vzniká pro PC, PS4 a X1 ve studiu Raven pod dohledem Infinity Ward a bude pouze ke stažení z internetu pro majitele výše zmíněných edic nového dílu, bez nějž ani remake nespustíte.

Vaše statistiky z originálu se do remaku nepřenesou, ale má podporovat dedikované servery. Způsob pohybu má způstat věrný původní hře, stejně jako systém vývoje postavy, slibuje oficiální FAQ Activision.

Watch on YouTube

Read this next