Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Legendární zápasník odměnou k WWE 2K17

Goldberg za předobjednávku.

Že ještě nový wrestling není plnohodnotně oznámen? Nevadí, u těchto sportovních her se vždy nejprve mluví o tváři na obalu, případně o odměně za předobjednávku, než o samotných vlastnostech, není to vůbec nic nenormálního.

Společnost 2K takto dnes přišla s informací, že v připravovaném novém ročníku populární série WWE 2K17 se objeví slavný Bill Goldberg z WCW a WWE. Tento legendární zápasník, jenž je znám především díky své jedinečné sérii 173 výher v jednotlivých zápasech, kterou zaznamenal ve WCW v letech 1997 až 1998, bude ve hře WWE 2K17 hned jako dvě různé hratelné postavy - jedna bude představovat jeho verzi z WCW a druhá z WWE.

Tyto postavy společně s dvojicí hratelných arén (WCW Monday Nitro a Halloween Havoc) získají v den premiéry všichni, kdo si tento titul předobjednají u vybraných prodejců. Akci lze využít na počítačových zábavních systémech PlayStation 4 a PlayStation 3 i na konzolích Xbox One a Xbox 360. Celosvětové vydání hry WWE 2K17 je momentálně naplánováno na říjen 2016.

Watch on YouTube

Read this next