Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Startují ROG COOL ligy o 100 tisíc

Vyhrajte je v League of Legends.

Asus zahajuje ve spolupráci s televizí Prima jarní progamingovou sezonu hned dvěma akcemi. Ve čtvrtek 16. února odstartovala první kvalifikace ligy ve hře League of Legends, od pondělí 20. února pak poběží liga Counter Strike: Global Offensive. Obě ligy vyvrcholí na tradiční akci COOL DAY, která se bude konat v sobotu 1. dubna 2017. Vítězové turnajů se mohou těšit na vysoké prize money v celkové výši 100 000 Kč.

V rámci ROG COOL lig bude poprvé v historii českých a slovenských turnajů využit unikátní Swiss formát, který proti sobě staví rovnocenné týmy a je tím nejspravedlivějším herním formátem. Týmy, které se zapojí do bojů o titul šampionů, budou bojovat o luxusních 100 000 Kč, což ze soutěží dělá jedny z nejprestižnějších a nejlépe dotovaných herních akcí roku v Česku a na Slovensku. Kromě webu Prima-COOL.cz mohou diváci celou událost sledovat v aplikaci XXL Streamer na HbbTV, což se osvědčilo již v minulém ročníku.

„ASUS a zejména jeho herní značka Republic of Gamers je pro hráče synonymem toho nejlepšího herního hardwaru, který mohou mít. Podporou ROG COOL ligy ve spolupráci s Prima COOL chceme zpopularizovat herní sport v Česku, a proto jsme vybrali nejznámější herní tituly, jakými bezesporu jsou League of Legends a CS:GO," prozradil Tran Thanh Le z marketingu firmy ASUS.

Premiérově se na stránkách Prima COOL objeví i jedna z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších her na světě, League of Legends, která dobývá světové žebříčky sledovanosti. Partnerem akce je ASUS a jeho herní značka Republic of Gamers, díky čemuž Prima COOL mohla zařadit i druhou herní ligu ve hře Counter Strike: Global Offensive, která vévodí světovým turnajům ve sledovanosti.

Read this next