Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Onrush přijede později i na PC

+ osm tříd aut, beta, trailer.

Duchovní nástupce Motorstormu nevypadá zdaleka tak dobře jako startovní PS3 exkluzivita, ale můžeme být vůbec rádi, že Codemasters dali těmto lidem opětovnou šanci a že bývalí zaměstnanci zavřených Evolution Studios (DriveClub) nemuseli jít dělat třeba instalatéra.

Jejich Onrush, který se dosud všude prezentoval jako konzolovka, nakonec vznikne i pro PC, leč až někdy časem - nestihne se to na 5. června na premiéru na PS4/X1 (krabicově i digitálně). Otevřená beta proběhne na konzolích v květnu. Nový trailer:

Watch on YouTube

Na den D bohužel nebude hotova podpora split-screenu ani volantů, byť na obou věcech tvůrci pracují. Co naopak vyloučili, je verze pro Nintendo Switch i verze pro virtuální realitu, protože by se vám prý ze zdejší rychlosti a vertikálnosti udělalo nevolno.

Dle oficiálního blogu bude v Onrush celkem osm tříd vozidel, každé s vlastním stylem jízdy, ovládáním a schopnostmi: Blade, Outlaw, Vortex, Charger, Interceptor, Dynamo, Titan a Enforcer. Jejich unikátní atributy prý budou klíčem k vítězství, zejména v online kláních, kde půjde o taktiku a o to, jak a kdy sejmete soupeře ofenzivními, devastujícími výpady.

Read this next