Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové Commandos zatím nebudou

Eurogameru to řekl mluvčí Pyro Studios.

Na naši včerejší zprávu o nových Commandos promptně reagoval tiskový mluvčí španělských Pyro Studios, José Luis del Carpio. "Bohužel, váš zdroj je v tomhle případě špatný. Původní článek [holandského webu Gamer.nl] je totiž kompletně smyšlený."

"Vždycky jsme se k sérii Comandos chtěli vrátit, ale dnes okolo toho není nic oficiálního a celé to je jen zbožné přání, nic víc," řekl del Carpio pro Eurogamer. "Momentálně se soustředíme pouze na herní doprovod [filmu] Planet 51 a to je také jediná hra, na které pracujeme."

"Abychom se znovu pustili do ságy Commandos, potřebovali bychom nejprve vydavatele a pak také vymyšlený projekt, ale nic z toho momentálně neexistuje."

"To se může změnit klidně za týden, za měsíc, za rok nebo za tři roky, ale momentálně tomu tak opravdu není - takže si jistě dokážete představit, že jsme se nad článkem holandského webu dobře pobavili," prohlásil del Carpio. "Snad to bylo celé proto, že během pár dnů naše sesterská společnost ZED vydá Commandos ve verzi pro mobilní telefony."

Inu, alespoň teď už víme, na čem jsme.

Read this next