Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

God of War 4 opravdu s multiplayerem?

Plus první zmínka přímo o Alan Wake 2.

Dřívější spekulace o tom, že by měl mít příští God of War titul multiplayer dnes podpořil anglický Oficiální PlayStation Magazín. Ten tvrdí, že se Kratos vrátí a tentokrát bude jeho nové dobrodružství obsahovat i multiplayer. Podle jiných spekulací v časopise PSM3 by měl další God of War vyjít v září 2012, jak reportuje CVG.

God of War 3 vyšel v březnu 2010 a těšil se velkému úspěchu jak u kritiky, tak u hráčů samotných. Nebylo by tedy vůbec nepravděpodobné, kdyby vyšel nový God of War například někdy v první polovině příštího roku. A přidání multiplayeru časem potká drtivou většinu dříve pouze singleplayerových her a zrovna v případě God of War by mohl být multiplayer hodně zajímavý.

Nové spekulace zasáhly i v případě Remedy – prý se totiž chystá Alan Wake 2. O nějakém tajném „Xbox 360 exkluzivním AAA thrilleru od Remedy" jsme už slyšeli několikrát (co by to tak asi mohlo být?), ale tentokrát padlo přímo jméno hry – Alan Wake 2.

Zmínka o Alan Wake 2 se objevila v životopise jakési Althea Suarez Gata. Ta tvrdí, že pracovala jako „pre-visualisation artist" na herním filmečku do Alan Wake 2 pro společnost Halon Entertainment minulý měsíc.

Pokud vám Halon nic neříká, tak je to firma, která vytvořila například povedený filmeček Deliver Hope pro Halo: Reach. Je tedy možné, že Halon Entertainment dělá na filmečku pro Alan Wake 2, možná už pro odhalení na E3?

Halo: Reach Deliver Hope od Halon Entertainment

Read this next