Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Resident Evil: Revelations na PC a konzole v květnu

Co do konverze z 3DS přibude? + nové obrázky, trailer.

"Výpravná a mistrně vypilovaná záležitost jak pro fanoušky osamělých nočních můr, tak pro urputné drtiče návykových kooperačních akčních her," napsal zhruba před rokem Martin Zavřel do recenze tehdejší verze pro handheld Nintendo 3DS. To samé, v mnoha ohledech zdokonalené, teď čeká i hráče na PC, PS3, X360 a WII U.

Capcom před okamžikem oficiálně potvrdil vznik konverze, o které se spekulovalo od konce loňského roku díky úniku z korejské ratingové organizace či xboxových achievementů. Resident Evil: Revelations v Evropě vyjde pro další platformy přesně 24. května a to jak krabicově, tak digitálně.

Těšit se můžete na HD vizuály, pokročilé světelné efekty a hrůzu nahánějící zvuk. Vedle toho vývojáři do konverze přidají nějakého děsivého nového nepřítele, extra náročnou obtížnost či vylepšení kooperačního/singleplayerového Raid módu podobného Horde z Gears of War, kde si nově zahrajete i za Hunka a další postavy z této série, nosící pod kabátem dříve nedostupné zbraně.

Součástí nových verzí Revelations se stane i zabudování podpory služby ResidentEvil.net, kde už od tohoto týdne najdete tématické balíčky a jiný obsah.

Nový trailer z konverze

Read this next