Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videa přímo z hraní Assassins Creed 4 na PS4, Killzone a Gran Turismo 6

Londýnská výstava nabídla spoustu premiér.

Sice jsme zavaleni miliardou oficiálních trailerů, ale obyčejný pohled na to, jak za kormidlem stojí a experimentuje s možnostmi otevřeného světa některý normální hráč, to tu snad ještě nebylo. Videa z Assassins Creed 4 pořízená na Eurogamer Expo mají proto vysokou hodnotu, i když se jedná o tu samou pasáž, co už známe. Loď pluje podél karibských ostrůvků poměrně vysokou rychlostí, námořní bitvy zahaluje hustý kouř a plavání v lehce zvlněném moři nevypadá špatně:

Watch on YouTube
Srovnat si to s nextgen verzí můžete v tomto, tušíme, vůbec prvním dlouhém videu z PS4 podoby Assassins Creed 4, která obsahuje některé grafické vychytávky:
Watch on YouTube

Nepříliš obvyklým pohledem z dálky za lodí začíná jiná nahrávka AC4 od kolegů ze španělského EG, kteří se vylodili na ostrově Mariguana, kde se při stealth hraní schovávali v husté vegetaci přesně jako v oficiálním tech-demu. A pokud ve videu níže přeskočíte na 4. minutu, uvidíte pár momentů z obrazovky s Dying Light nebo velkou atrakci Expa, kterým bylo tzv. Doom piano:

Watch on YouTube

Na výstavě si kdokoli mohl zahrát i Gran Turismo 6, multiplayer Killzone: Shadow Fall na PS4 nebo třeba level z Batman: Arkham Origins:

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next