Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Destiny odloženo z jara na září 2014

Prý to je správné rozhodnutí pro všechny.

Bungie se sice snaží tvářit, že se nic neděje a že jen oznamují termín, ale pro mnohé to bude zklamání: Destiny nevyjde na jaře 2014, jak slibovali, ale nikdo tomu moc nevěřil, nýbrž až 9. září 2014.

Bezkonkurenčně nejnákladnější hra posledních let, vznikající v téměř tisícičleném týmu v nových kancelářích u tvůrců série Halo a Activision, tedy sklouzla o necelý půlrok.

Současně s tím byl odložen start bety ze začátku 2014 až na letní prázdniny. Nadále přitom platí, že do ní budou mít přednostní přístup uživatelé PS3 a PS4. Plná hra potom vyjde ve stejný den i pro oba Xboxy (na PC verzi dle dřívějších vyjádření nezbývá čas).

"Každá nová vývojová verze nás posouvá k naplnění naší původní vize. Chceme využít každý moment odteď až do vydání, abychom měli jistotu, že Destiny naplní vaše i naše vysoká očekávání," komentoval to na blogu komunitní manažer Bungie, podle nějž je volba tohoto termínu správným rozhodnutím pro všechny strany.

S novou hrou by rádi úplně změnili způsob, jak spolu lidé hrají online, o čemž se více psalo včera i začátkem roku v preview. "Destiny je pro nás příležitostí, jaká se vyskytuje jen jedenkrát za život," uzavřel David "Deej" Dague.

Watch on YouTube

Read this next