Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed 4 je velmi brzy zlevněn o polovinu

Prý dárek od UbiSoftu + něco i pro PCčkáře.

Že se letošní díl neprodává tak dobře co před rokem trojka, je všeobecně známo. UbiSoft to asi přimělo, společně se zjevnou ztrátou hodnoty old-gen verzí her oproti těm lepším na PS4/X1 (viz rozdílovka), k rozjetí nečekaně brzkých slev, pouhý měsíc a půl od vydání, které oficiálně zaobalil Vánocemi.

Assassins Creed 4 je tedy od dnešních 16:00 po následujících 48 hodin zlevněn v PS3 verzi o 50 procent, tedy na 30 eur (850 Kč), což je na tak novou konzolovou hru, která navíc s otevřeným Karibikem vydrží hodně dlouho, určitě výhodné. Týká se to jen digitální verze koupené na PlayStation Network (krabicovka v češtině stojí stále 1599 Kč).

UPDATE - čtenáři EG zjistili (děkujeme!), že cena AC4 PS3 je na českém PS Store ještě o něco nižší: 789 Kč pro běžné hráče a pro majitele PS Plus jen 710 Kč. Jedná se navíc o verzi s českými titulky. Součástí PS3 verze je i ta bonusová mise za Aveline z AC: Liberation, která jinde než na Sony není, a také aktivace pár stříbrných a bronzových bonusů:

Ani PCčkáři nepřijdou zkrátka, ačkoli ti nedostanou přímo AC4, na to přeci jen pro ně vyšel teprve před pár týdny. Na obchodě uPlay však odteď až do 5. ledna 2014 najdou slevy na všechny edice loňského Far Cry 3, srpnového Splinter Cell: Blacklist, nebo třeba na hry od ostatních vydavatelů, např. Fallout 3 či Batman Arkham City GOTY, což už ale po Humble Bundle trochu postrádá smysl.

"Co nás k tomu vedlo? Assassins Creed 4: Black Flag je jednou z nejlépe hodnocených her tohoto podzimu a chtěli jsme, aby si co nejvíce lidí mohlo užít brutální život námořního piráta," zdůvodňuje UbiSoft tak brzké a tak výrazné snížení ceny. Akce se budou týkat jen vybraných zemí, ale podle toho, že nám od něj k tomu přišla tisková zpráva, bychom si tipli, že ČR z nich nebude vyřazeno.

Videorecenze české PC verze Assassins Creed 4

Read this next