Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhaleno GRID: Autosport

Známe konkrétní detaily a navíc obrázky.

Klukům z naší brazilské pobočky BrasilGamer se podařilo schrastit informace o nové závodní hře ještě před na dnešek plánovaným oficiálním ohlášením Codemasters, na nějž vábili pátečním teaserem.

Jmenuje se GRID: Autosport a vyjít má už 27. června pro PC, PS3 a X360. Ve výčtu platforem tedy překvapivě chybí PlayStation 4 a Xbox One, což spolu s názvem bez trojky a brzkým termínem, pouhý rok od GRID 2 (recenze), trochu navozuje pocit, jako by šlo jen o nějaký mezidíl.

Výrobce nicméně tvrdí, že to bude obsahově dosud nejnabušenější díl série, který hráčům poskytne opravdu autentický motoristický zážitek. Zahrnující v sobě testovací prototypy vozů až po těžce modifikovaná auta, 22 různých lokalit světa s více než 100 tratěmi.

Novinkou se má stát pět typů závodů, například dlouhé noční úseky a spousta jiných výzev, které prověří vaše schopnosti. V kariéře se klasicky ocitnete v roli profesionálního pilota, který má spolujezdce, shání sponzory a pokouší se předhonit soupeře.

V online režimu GRID: Autosport se prý budete moci zapojit do závodních klubů a účastnit se pravidelných týdenních soutěží, sdílet statistiky a stoupat po žebříčcích na síti RaceNet. Aktualizace 12:00 - zde je oznamovací filmeček.

Read this next