Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tváří NBA 2K15 bude Kevin Durant

Nejužitečnější hráč NBA roku i na PC.

Stává se pravidlem, že u sportovních séríí se dozvídáme, kdo bude na obalu jejich nového ročníku, dříve než vlastnosti samotné hry. Týká se to i podle Metacritic nejoblíbenějšího a dle auditu prodejů zároveň nejžádanějšího basketballu, který Take 2 opět vydají pro PC, vedle verzí pro PS4, PS3, X1 a X360. Stane se tak 10. října.

Hlavní tváří NBA 2K15 se stane superstar týmu Oklahoma City Thunder, čtyřnásobný šampion bodování NBA a nedávno korunovaný držitel ceny pro nejužitečnějšího hráče NBA roku 2014 - Kevin Durant. Tím, že byl vybrán pro tuto čestnou úlohu, završil Durant rok plný úspěchů, ve kterém poprvé ve své kariéře získal nejvyšší možné ocenění NBA a splnil si svůj dlouholetý sen: být tváří hry NBA 2K. To vše upevnilo jeho pozici jednoho z nejvýznamnějších hráčů celé své generace.

"Být vybrán jako tvář NBA 2K je pro mě veliká čest," řekl Durant, který v současné době vede Oklahoma City Thunder do vyřazovacích bojů proti Los Angeles Clippers. „Už od dětství jsem zaníceným fanouškem a hráčem NBA 2K, takže skutečnost, že jsem byl zvolen za hlavní tvář NBA 2K15, je pro mě obrovským zadostiučiněním. Jsem na vrcholu sil."

"Soustavně se snažíme spojovat sérii NBA 2K s nejlepšími hráči své generace a Kevin Durant je jednou z nejvýraznějších osobností NBA," řekl Alfie Brody, viceprezident 2K pro marketing. „Naším cílem je neustále přinášet milionům fanoušků série NBA 2K úžasné zážitky a odrážet vývoj a růst, jimiž NBA rok od roku prochází."

Kromě toho, že se Durant stal čtyřnásobným šampionem bodování NBA a držitelem ceny pro nejužitečnějšího hráče NBA roku 2014, objevil se také čtyřikrát v prestižním výběru All-NBA, pětkrát v sestavě NBA All-Star a v sezóně 2007-2008 obdržel v NBA titul Nováček roku.

Read this next