Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bungie pomáhali Sony udělat lepší ovladač na PS4 pro hraní FPS her

Bungie pomáhali Sony udělat lepší ovladač na PS4 pro hraní FPS her

Sony se nikdy netajilo tím, že když vymýšleli DualShock pro PlayStation 4, nechávali si radit od různých vývojářských studiích, aby byl lepší, zejména pak pro hraní FPS titulů. Nikdy ale přímo nejmenovali týmy, se kterými ovladač konzultovali. Teď už ovšem víme alespoň o jednom.

Komunitní manažer Bungie Eric Osborne v rozhovoru pro TechRadar prozradil, že Sony bylo pro ně velmi dobrým partnerem od prvního momentu.

"Neměli jsme tušení, jakým směrem kdo míří, ale když jsme se začali bavit se Sony, hned jsme zjistili, že jejich vize je totožná s tím, kam jsme chtěli také směřovat," říká. Vztah byl výhodný pro obě strany, když Bungie pomáhali s designem ovladače pro PS4. Což je docela zajímavé, jelikož Bungie vlastnil až do roku 2007 Microsoft.

"Spolupracovali s námi na systému a také na samotném ovladači, aby byl lepší pro střílečky, také aby konzole měla vylepšené sociální aspekty," prozradil Eric Osborne.

Není asi po tom všem divu, že na PS3 a PS4 bude mít Destiny exkluzivní obsah. Jde o časovou exkluzivitu, která podle posledních zpráv potrvá do podzimu 2015.

7 minut z kooperativní mise v Destiny

Read this next