Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vylézá zavalité monstrum Behemoth z Evolve

+ ohlášen Season Pass pro lovce.

Po včerejších HW nárocích dnes večer přišli 2K Games s odhalením čtvrtého monstra do hry, kterým je děsivý Behemoth. Jde o takového obra složeného z ničivých balvanů, které se prý valí prostředím a způsobují velké zranění lovcům. Zklame jen drobnost: není součástí základní hry začátkem února, nýbrž vyjde až dodatečně během jara - a to buď za 15 dolarů, nebo zdarma v rámci Monster Expansion Packu, pokud si tedy Evolve dnes předobjednáte.

Watch on YouTube

Současně s tím výrobce oznámil Hunting Season Pass, který opět na jaře nabídne čtyři další ovladatelné lovce, po jednom novém z každé třídy (Assault, Trapper, Medic, Support). Vedle toho garantuje trojici lávových skinů pro tři základní monstra při vydání hry (Magma verze pro Goliáše, Krakena i Wraith). Stojí 25 dolarů, což je dost, ale nové postavy bude možné koupit i po jedné vždy za 7 dolarů. Aspoň že nové mapy by měly být vždy zdarma.

Poslední novinkou k Evolve jsou digitální Deluxe edice a PC Monster Race edice, o nichž se dozvíte bližší informace zde.

Read this next