Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Větší přídavek pro Dying Light se zvažuje

+ návrat Hellraid, návrat Call of Juarez.

Eurogamer se zúčastnil nedávné konference Digital Dragons v Polsku, kde měl možnost pohovořit s vývojáři z Techlandu, kteří objasnili některé poslední události týkající se titulů tohoto studia.

"Přemýšlíme o nějakém větším rozšíření Dying Light. Zatím nemohu říct, jestli to bude datadisk nebo něco jiného, uvidíme, ale potřebujeme na to teď prioritně lidské zdroje," řekl nám šéf firmy, ohánějící se snahou o uspkokojení moderů na PC.

S tím souvisí, že jiný jejich projekt Hellraid není úplně zrušen, jak se to leckde mylně interpretovalo. Pouze byl z důvodů výše dočasně pozastaven, ale je prý dost dobře možné, že ještě koncem léta se na něm opět začne pracovat. Hlavním úkolem bude "ujasnění si vize hry", protože se prý pokoušela o příliš věcí naráz, ukousla si moc velké sousto.

Pawel Marchewka z Techlandu přiznal, že s tímto mají problém u každé hry - že se pokoušejí vyrobit něco většího, než by měli. Pak toho polovinu oříznou a stejně to je větší, než má správně být. Nicméně i díky tomu je Dying Light na 4,5 milionech unikátních hráčů - toto číslo prý neodráží počet prodaných kusů, to bude o něco nižší. Přesně to zatím ještě ani tvůrci nevědí, musejí spočítat vratky atd.

Zajímavé je také doznání, že Call of Juarez: The Cartel z moderní doby byl šlápnutím vedle. Jestli se tahle westernová série vrátí, což záleží na dohodě s UbiSoftem, spoluvlastníkem značky, bude to opět z prostředí Divokého západu, jako poslední Gunslinger. O ničem však ještě rozhodnuto nebylo a musí se prý počkat na správný okamžik, kdy s pokračováním přijít na trh a kdy studio nebude zavaleno jinou prací.

Read this next