Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Třetí datadisk pro Destiny má být mastný

Obhájí to porcí obsahu?

Na základě lednového úniku se mělo za to, že v září vyleze tzv. Comet re-edice Destiny s veškerým dosavadním obsahem a možná i port na PC. Nicméně podle nového zjištění Kotaku z uniklých marketingových materiálů před E3 to bude jinak, protože se plány zřejmě posunuly (takže re-edice se všemi DLC až v listopadu?)

15. září má vyjít třetí DLC s názvem The Taken King, který známe už pár dnů díky Red Bullu. Bude prý dosud nejnadupanější, ale také nejdražší - s cenovkou 40 dolarů, ani na něj nebudou mít nárok držitelé Season Pass.

Všichni závisláci na Destiny proto řeší, jestli to je ještě v pořádku, zda nový obsah tuto drahotu dokáže obhájit, pokud do hry nepřibude opravdu nová planeta (ty se asi schovávají až do plnohodnotného druhého dílu?). Posuďte sami:

Každá ze tří herních tříd prý opravdu dostane novou podtřdu, včetně nové elementární superschopnosti - elektrická bouře pro Warlocka, gravitační luk pro Huntery a hořící kladivo pro Titány. Vedle toho se máte těšit na nové Strike, nové PvP mapy a také raid (ten v minulém DLC House of Wolves chyběl), který vás vyšle proti Ortyxovi, otci Crota, který je lačný po pomstě a vede novou armádu záporňáků.

Read this next