Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videosrovnání Uncharted 4 a Rise of the Tomb Raider

Souboj gigantů.

Dvě exkluzivity, které na přelomu roku potáhnou prodeje jednotlivých konzolí, přímo vybízejí k jejich střetu na férovku. Která zatím vypadá lépe a která bude lepší? O jejich srovnání se z dosud dostupných materiálů pokusilo toto video, obsahující jak hraní, tak rendery obličejů hrdinů z grafického programu:

Watch on YouTube

Ačkoli má Uncharted 4 nemalý handicap v tom, že jeho pasáž je kvůli snaze o podobné jeskynní prosředí skoro rok stará z alfy (nikoli ta nová z E3 2015), na rozdíl od čerstvého videa z Rise of the Tomb Raider, v některých aspektech titul od Crystal Dynamics hravě překonává. I jejich Lara vypadá špičkově a nejspíš bude o něco otevřenější hrou, ale při vší úctě, Naughty Dog jsou přeci jen někde jinde. Projevuje se zde, že se jedná o first-party studio vlastněné Sony, se všemi výhodami s těmi spojenými a přístupem k interním vývojářským informacím i prakticky neomezeným rozpočtem.

Uncharted 4: A Thief's End (vše o hře) vyjde pro PS4 někdy na jaře 2016 (koupit na Alza.cz), zatímco Rise of the Tomb Raider (vše o hře) je nejprve pro X1/X360 plánován na letošní 10. listopad (koupit na Alza.cz).

Read this next